Bylo neuvěřitelné sledovat, jak hra přináší tolik radosti tolika lidem, a jsem vděčný za osobní příběhy, o které se se mnou někteří z vás podělili - od popisu toho, jak Wordle sjednocuje rodiny, přes různé přátelské rivality až po podporu zdravotních rekonvalescencí.

Na druhou stranu bych lhal, kdybych řekl, že jsem se necítil trochu zavalený. Koneckonců jsem jen jeden člověk a je pro mě důležité, aby Wordle s tím, jak roste, i nadále poskytoval všem skvělé herní zážitky.

Proto s neuvěřitelným potěšením oznamuji, že jsem se dohodl s deníkem The New York Times, že od nynějška převezme odpovědnost za Wordle. Pokud jste sledovali příběh Wordle, víte, že hry NYT hrály velkou roli v jeho počátcích, a proto mi tento krok připadá velmi přirozený. Dlouhodobě obdivuji přístup NYT k jejich hrám a líbí se mi respekt, s jakým se chovají ke svým hráčům. Jejich hodnoty se v těchto věcech shodují s mými a jsem nadšený, že budou spravovat hru Wordle.

Až se hra přesune na stránky NYT, bude pro všechny zdarma. A spolupracuji na tom, aby vaše výhry a série zůstaly zachovány. Děkuji vám všem, že hrajete a děláte z Wordle nezapomenutelný zážitek.

celé vyjádření