Údaje z majetkového přiznání

Majetkové přiznání nepodal.

Údaje z katastru

Žádná nová kupní smlouva.

Údaje z majetkového přiznání

Majetkové přiznání nepodal.

Údaje z katastru

V Praze kancléř Mynář koupil za 5,5 milionu korun vilu od advokáta Víta Širokého, kterou následně nákladně zrekonstruoval. V Osvětimanech dle analýzy Seznam Zpráv koupil tento rok na základě jedné kupní smlouvy 2 pozemky, jejichž cena byla 9 800 Kč.

Údaje z majetkového přiznání

Majetkové přiznání nepodal.

Údaje z katastru

V Osvětimanech dle analýzy Seznam Zpráv přikoupil na základě tří kupních smluv 6 pozemků, celková cena byla 575 280 Kč.

Údaje z majetkového přiznání

Majetkové přiznání nepodal.

Údaje z katastru

V Osvětimanech přikoupil na základě čtyř kupních smluv 28 pozemků nebo podílů na nich. Celková cena byla 488 256 Kč. Z toho dvacet pozemků bylo od společnosti Zenegro Čejč o celkové rozloze přes 21 tisíc metrů čtverečních a v ceně 465 tisíc korun. V Brně firma napojená na Mynáře Tessile ditta services koupila v únoru 2016 za 16,8 milionu korun obytný dům v rezidenční čtvrti Stránice. Mynář vlastnictví popírá, dům je dnes napsán na firmu TDS Real Property Mynářova dlouholetého kolegy Vladimíra Pavlíka.

Údaje z majetkového přiznání

Peněžní příjmy: Z firem O.LG.A., O.LG.A. - S.K.I. a VV invest, které vlastní či spoluvlastní, uvedl celkový příjem 3,88 milionů Kč.
Akcie: Přiznal vlastnictví akcií šesti firem, včetně Unipetrolu, Komerční banky a firmy VV invest.
Pohledávky: Vyčíslil pohledávky vůči svým firmám a vůči dlouholetému obchodnímu partnerovi Vladimíru Pavlíkovi, a to na téměř 62 milionů Kč.
Bankovní konto: Uvedl, že na běžném účtu u Komerční banky má 13,5 milionu Kč.
Životní pojištění: V rámci kapitálového životního pojištění přiznal kapitál v objemu 1,13 milionu Kč.
Nemovitosti: V Mynářově prvním majetkovém přiznání je i rozsáhlý soupis nemovitostí, ovšem jen v anonymizované podobě. Je na něm 129 položek.

Údaje z katastru

V Osvětimanech dle analýzy Seznam Zpráv koupil na základě tří kupních smluv 10 pozemků (celková cena byla 1,1 milionů Kč). Největší položku - rovný milion korun - představuje nákup pěti pozemků od rodiny Hrubých z Uherského Hradiště. Součástí tohoto nákupu byl i objekt někdejší chaty naproti skiareálu, kde si Mynář nedávno nechal postavit nový rodinný dům.

Údaje z majetkového přiznání

Peněžní příjmy: Z firem O.LG.A., O.L.G.A. - S.K.I., VV invest a z dalšího blíže neurčeného subjektu uvedl celkový příjem 6,31 milionu Kč.
Pohledávky: Uvedl tentokrát jedinou pohledávku - ve výši 2,15 milionu korun - vůči své firmě VV invest Osvětimany.
Nemovitosti: Pro tento rok uvedl (v anonymizované podobě) nákup 7 pozemků za celkových 202 697 Kč.

Údaje z katastru

V Osvětimanech dle analýzy Seznam Zpráv koupil na základě pěti kupních smluv celkem 8 pozemků za souhrnnou cenu 302 697 Kč. Jedna smlouva, uzavřená s firmou Zenegro Čejč, zahrnovala nákup sedmi pozemků. Zbylé čtyři smlouvy, uzavřené v lednu 2018, se týkaly jediného (třičtvrtěhektarového) pozemku č. 3035/23, který za celkových 100 tisíc korun vykoupil od kvarteta dědiček (v majetkovém přiznání ale Mynář tento nákup neuvedl).

Údaje z majetkového přiznání

Peněžní příjmy: Z firem O.L.G.A., VV invest, ze spolku Chřibák a z dalšího blíže neurčeného zdroje uvedl celkový příjem 4,77 milionu korun.
Akcie: Přiznal, že za 8 milionů korun nakoupil akcie firmy VV invest Osvětimany, která vznikla rozdělením původní VV Invest.
Nesplacené závazky: Přiznal dluh (za nakoupené akcie) vůči kolegovi Vladimíru Pavlíkovi ve výši 8 milionů korun.
Nemovitosti: Bez uvedení bližších informací toto přiznání zahrnuje nákup 11 pozemků.

Údaje z katastru

V Osvětimanech dle analýzy Seznam Zpráv přikoupil na základě sedmi kupních smluv 11 pozemků nebo podílů na nich. Celková cena byla 305 468 Kč.

Údaje z majetkového přiznání

Peněžní příjmy: Z firmy VV invest a dalšího blíže neurčeného zdroje uvedl celkové příjmy 5,65 milionu Kč.
Závazky: Vůči kolegovi Vladimíru Pavlíkovi přiznal závazek (na základě smlouvy o převodu akcií) ve výši 4 miliony Kč

Údaje z katastru

Katastr nemovitostí žádný nový nákup pozemků neobsahuje.

Údaje z majetkového přiznání

Peněžní příjmy: Z firem EMC Trust, VV invest, O.L.G.A. - S.K.I., O.LG.A., VV invest Osvětimany a od Římskotalolické farnosti v Osvětimanech uvedl souhrnné příjmy 11,2 miliony korun.
Nemovitosti: Přiznání hovoří (v anonymizované podobě) o nákupu 22 pozemků.

Údaje z katastru

Dle analýzy Seznam Zpráv v Osvětimanech tento rok uzavřel Mynář šest kupních smluv a získal celkem 23 pozemků nebo podílů na nich (z toho šest formou směny s firmou Lukrom plus). Celková cena 770 449 Kč. Přičemž osm pozemků za necelých půl milionu korun nakoupil od Římskotalolické farnosti v Osvětimanech a část splatil formou zápočtu.

Údaje z majetkového přiznání

Majetkové přiznání za rok 2022 zatím ještě nepodal.

Údaje z katastru

Žádné nové kupní smlouvy v katastru nalezeny nebyly.