Adam: Jasně, ale to už bylo předtím.

Zděnek: Jo?

Adam: Jo jasně, tam už je, hele, on to možná neví, ale měl by to vědět… Ale takhle, podepisoval to ještě starej generál (generální ředitel DPP - pozn. red.). Tam je 14 stanic, který nejsou metro, ale jsou Dopravní podnik. To jsou garáže, autobusy, vozovny, to je co?

Zděnek: Povrch tramvaje.

Adam: A metro má co?

Zděnek: Jak to teďka myslíš?

Adam: No jak se to jmenuje, je to garáž nebo…

Zděnek: Vozovna.

Adam: No, takže tam všude jsou naše prostředky už daný. A bylo to i z hlediska toho, protože když bude krizový řízení.

Zděnek: A je to furt ta Tetra, jo? Protože ono tam těch informací není moc.

Adam: Ano, ano, ano.

Zděnek: Rozumim. Dobrý. A prosím tě, co on mi říká…on mi říká, hele já vim, stojí to hodně peněz, myslím, že to tam úplně nepatří, budeme o tom ještě jednat. To je informace, kterou já jsem od něj dostal.

Adam: Jasně.

Zděnek: A ptal jsem se nějakejch kolegů z dozorčí rady, který to samozřejmě taky tohle čtou, to prostě si sežene kdokoliv (šustí papíry)…

Adam: Ano.

Zděnek: A říkaj, no my se na to chceme ptát, přijde nám to jako hodně peněz, tady se vždycky něco ušetří. Já nevím, podívej, vždycky se něco ušetří.

Adam: Jasně, jasně.

Zděnek: A teďka najednou tohleto. A ten argument je, rozumíme, že KBS (Komplexní bezpečnostní systém - pozn. red.) je prostě zabezpečovačka v metru, vůbec ten systém v metru, a tohle není metro a jak to tam patří, nepatří, a chtějí se na to ptát tohodle toho.

(…)

Zděnek: (listuje v dokumentech) Tohle jsou už věci, co se toho netýkají.

Adam: A to je co tohleto za dokument?

Zděnek: To je představenstvo, zasedání představenstva.

Adam: Nějaký historický?

Zděnek: Ne, to je to z toho ledna. Já se ti podívám přesně…tady máš ten program. Něco nám daj, něco si umíš sehnat, když jsi šikovnej. To znamená, to je oficiální výstup z představenstva. Já jsem se bavil s tím Petrem o tom. A ten mi říká: Hele, já už si to nepamatuju, to bylo někdy koncem roku nebo leden. A vrazil mi tohleto do ruky.


zobrazit více