Adam: Ano, jsou to dvě různý věci.

Zděnek: To, co teda Petra nějak zmotala… Hele, ona tam seděla jako náměstkyně, ona má větší přehled, přišla za mnou, já jako nemám prostě důvod jí nevěřit. Ale můžu s ní mluvit, vysvětlit jí, že to jsou jiný funkcionality, když to tak řeknu.

Adam: To, co jakoby mělo bejt soutěžený v rámci JŘBÚ (jednací řízení bez uveřejnění - pozn. red.), tak to bude. Ale ne v JŘBÚ, to bude otevřený řízení, to se připravuje, a to bude.

Zděnek: To je lepší, to je samozřejmě lepší řešení.

Adam: Hele, je to krizová infrastruktura. Ty vole, já vůbec nevím, proč do toho někdo sype písek. Nechápu to. No hele dobrý, ale zpátky k tomu ekonomicko něco… Pokud se stane, že bude klid, pro ty dozorce, že řeknete, rozumíme a tak dále, tak já, tobě, hned jak se to vyřeší, tak já ti donesu půl míče po stovkách měsíčně následně, jestli souhlasíš.

Zděnek: Hele říkám, za mě to jako fakt není o týhletý záležitosti.

Adam: Já ti rozumim.

Zděnek: Mně jde o to, aby to bylo dobře, aby to bylo správně.

Adam: Já jenom říkám, aby každej, kdo něco pro to udělal, aby z toho něco měl, tohle chci říct.

Zděnek: Hele mně se to řešení vlastně líbí, myslím, že technicky je to správný. Ta značka, není to žádná garážovka z Ukrajiny. Takže prostě, já jsem si to i prověřoval, ptal jsem se lidí, co se v těch technologiích vyznají, říkají, tohle je prostě top řešení.


zobrazit více